Actueel

OPROEP TOT ACTIE

...
Beste Mortselaar,   In deze Gist volgen we een paar ontwikkelingen die in Mortsel aan de gang zijn. Het is een Gist over plannen, goeie voornemens en positieve realisaties. Maar ook over gemiste kansen. En over kansen die zeker niet gemist mògen worden. Het gaat over thema's dicht bij huis, die voor iedereen van belang zijn.    Volg het op, samen met ons. Veel leesplezier!
Groen Mortsel wenst iedereen een hoopvol en gelukkig 2017, met meer pit en peper!
Groen Mortsel wenst iedereen een hoopvol en gelukkig 2017, met meer pit en peper!

DONDERDAG 15 DECEMBER, 19u30 KALEIDOSCOOP Mortsel ​

Kristof Calvo en Imade Annouri, twee jonge parlementsleden van Groen, praten met jou over hun politiek en maatschappelijk engagement.

Jong en in de politiek Hoe valt het mee om als jongere in de politiek ondergedompeld te zijn? Waartegen moet je zoal opboksen?

Groot bakkes...

Noch het BAM-tracé op zich, noch de combinatie met de A102 (Ekeren-Wommelgem) en de R11-bis (Wommelgem-Wilrijk) lossen de fileproblematiek op de Antwerpse Ring op. Tot die conclusie komt Groen-parlementslid Ingrid Pira na een grondige studie van het PLAN-MER van studiebureau TML. Samen met de Groen-afdelingen uit de regio’s Boom-Kontich en Noord- en Voorkempen roept ze de Vlaamse...

Pagina's